Vrienden maken bij tenniskampen in Amsterdam en Haarlem

Welkom bij de leukste padel- en tenniskampen van Haarlem!

Ook in 2024 organiseert Padel Op Maat voor kinderen van 5 t/m 14 jaar het leukste en leerzaamste padel- en tenniskamp van Haarlem. Ruim 5.500 kinderen deden de afgelopen jaren al met erg veel plezier mee! Lees snel meer en schrijf je weer in voor één van onze padel- en tenniskampen in de mei- of zomervakantie.

INSCHRIJVEN VOOR HET KAMP IN DE MEI- EN ZOMERVAKANTIE 2024!

Doe je gezellig mee?

Tenniskamp: Inschrijven
Meivakantie Pim Mulier tennis & padel 29 april t/m 3 mei 5 dagen €325 voor leden en €345 voor niet leden Klik hier
Meivakantie Pim Mulier tennis & padel 29 april t/m 1 mei 3 dagen €225 voor leden en €245 voor niet leden Klik hier
Zomervakantie Pim Mulier tennis & padel 26 t/m 30 augustus 5 dagen€325 voor leden en €345 voor niet-leden Klik hier
Zomervakantie Pim Mulier tennis & padel 26 t/m 28 augustus 3 dagen€225 voor leden en €245 voor niet-leden Klik hier

Sport, spel en plezier in de mei- en zomervakantie!

Het padel- en tenniskamp is van maandag t/m vrijdag en staat natuurlijk in het teken van lekker veel tennis en padel. Uiteraard zorgen we ook voor genoeg afwisseling: speel bijvoorbeeld een lekker potje voetbal of maak met je hockeystick een superslalom om de pionnetjes. Daarnaast gaan we op een speurtocht en mag je tijdens trefbal proberen iemand uit het andere team af te gooien (met een zachte bal natuurlijk!). Maar sporten is niet het enige dat je doet…

Wat dacht je van koken en knutselen? Speciaal voor elk kamp, want we organiseren ook veel kampen in Amsterdam, verzinnen we weer de heerlijkste recepten en de leukste knutselwerkjes. Zeker weten dat je iedereen thuis verrast met je creaties. Win ook leuke prijsjes samen met je groep, raad wie de spion is en misschien win je wel de Golden Racket Challenge.

Inschrijven padelkampen 2024 binnenkort weer mogelijk!

In goede handen

Op alle locaties krijg je iedere dag minimaal 4 uur training van de gediplomeerde leraren van Tennis- en padelschool Op Maat. De begeleiding tijdens de sportspellen, het koken en het knutselen is in handen van onze ervaren sportinstructeurs en assistenten. Omdat wij betrouwbare en professionele ondersteuning erg belangrijk vinden, eisen wij van onze trainers dat zij in het bezit zijn van een relevant diploma (KNLTB, CIOS, ALO, PABO). Ook zijn wij aangesloten bij Steunpunt Kindervakanties (voorheen Jantje Beton), een brancheorganisatie die kwaliteit en veiligheid van kinderkampen garandeert.

Begeleiding tenniskampen in Amsterdam en Haarlem

In gezellige groepjes die goed bij jou passen

Als je meedoet aan een kamp, dan wil je natuurlijk in een groep zitten die bij je past. Daarom delen wij je in met kinderen die ongeveer even oud en even goed zijn. Wil je samen met een vriendje of vriendinnetje in de groep? We houden hier bij het indelen zeker rekening mee! Je groep bestaat uit maximaal 12 kinderen. Een vaste tennisleraar met een vaste assistent begeleiden je gedurende de dag en zorgen voor een veilige, sportieve en gezellige sfeer. Als een echt team werk je samen met de andere kinderen. Op en buiten de baan. En je leert natuurlijk nog veel beter tennissen en padellen, wat wil je nog meer… En elke dag zijn er prijsjes te winnen voor samenwerken, je best doen en het slaan van de mooiste slag van de dag!

Meisjes koken tijdens tenniskampen Amsterdam en Haarlem 

Zie je in de finale..

Op vrijdagmiddag (of woensdagmiddag) sluiten we het kamp traditiegetrouw af met een spannend toernooitje. En je ouders mogen komen kijken! Aan het eind van de dag kun je de leukste momenten van het kamp terugzien op een groot scherm. Het is onze ervaring dat deze video altijd weer een enorm hoogtepunt is! Omdat je inmiddels natuurlijk al behoorlijk trek begint te krijgen, kun je tijdens bepaalde kampen aanschuiven bij een gezellig taco-buffet. Zo sluiten we de week feestelijk en smakelijk af!

Praktische informatie

Kom in sportkleding. Als het warm is, raden we je aan om je alvast in te smeren met zonnebrandcrème. Als het koud is, kleed je dan in laagjes. Neem altijd een regenjas en een droog t-shirt mee. Je kunt een racket van ons lenen, maar voor €25 kun je bij ons ook je eigen racket kopen (de coördinator zorgt voor de juiste maat). In de kleedkamer hebben we voor jou een vaste plek gereserveerd waar je je spullen kunt bewaren.

Tennis- en padelkids

Tijdens de kampen werken we volgens het kidsprogramma van de KNLTB: je leert spelenderwijs de vaardigheden waarbij het veld, de bal en het racket worden aangepast aan je leeftijd en niveau. Kinderen t/m 8 jaar spelen met grotere en zachte rood-gele ballen over de breedte van de baan, kinderen t/m 10 jaar met zachte oranje-gele ballen over de lengte maar op ¾ van het baan en kinderen t/m 12 jaar met zachtere groen-gele ballen over de hele baan. 

Een dag tijdens de leukste kampen van Amsterdam en Haarlem

9.00 – 9.15 uur Binnenkomst
9.15 – 9.30 uur Voorstelronde van team, bekendmaking thema
9.30 – 9.50 uur Warming-up
9.50 – 10.00 uur Demonstratie van de ‘slag van de dag’
10.00 – 11.20 uur Tennis en padel
11.20 – 11.35 uur Kleine pauze
11.35 – 12.45 uur Sport en Spel
12.45 – 13.30 uur Lunch
13.30 – 14.45 uur Tennis en padel
14.45 – 15.00 uur Pauze
15.00 – 16.20 uur Koken
16.20 – 16.45 uur Eindspel en groepsfoto
16.45 – 17.00 uur Groepsprijzen, moppentrommel en dagafsluiting
17.00 – 17.15 uur Hek open, afmelden

Meer weten of inschrijven?

Ben je enthousiast geraakt over onze tennis- en padelkampen in Amsterdam en Haarlem en wil je weten wanneer er een kamp bij jou in de buurt is? Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, we beantwoorden ze graag.

HOWDY, IK BEN CAS!

‘Howdy Tennis- en padelheroes!
Mijn naam is Cas, jullie Mascotte tijdens de kampen!
Doe jij in 2024 ook gezellig mee met de leukste kampen van Amsterdam en Haarlem?
Tot op de baan!’

KAMPEN IN 2024!

INSCHRIJVEN

Binnenkort mogelijk