Padellessen TPV Pim Mulier

De inschrijving voor het winterseizoen 2023-2024 is gesloten, maar er zijn nog enkele lesplekken beschikbaar. Klik hier om de nog beschikbare plekken te bekijken, staat er wat tussen? Wie weet kan je dan deze week al starten! 

De lessen van het winterseizoen zijn vanaf maandag 2 oktober van start gegaan.

Padellessen TPV Pim Mulier jeugd

Padellessen TPV Pim Mulier volwassenen

Start nieuwe seizoen en beschikbare plekken

De inschrijving voor het winterseizoen 2023-2024 is gesloten, maar er zijn nog enkele lesplekken beschikbaar. Klik hier om de nog beschikbare plekken te bekijken, staat er wat tussen? Wie weet kan je dan deze week al starten!

Mogelijkheden en locatie

TPV Pim Mulier is geopend van maandag t/m zondag tussen 9.00-23.00 uur en in het weekend van 9.00-17.00 uur. Het gezellige Tie-Break Café met het zonnige terras wordt gerund door vrijwilligers onder leiding van de barcommissie. Het park heeft volop parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Wij geven op TPV Pim Mulier les van maandag t/m vrijdag. Voor deelname aan onze zomer- en winterlessen is lidmaatschap van TPV Pim Mulier verplicht via www.tpvpimmulier.nl. Als lid kun je onbeperkt vrij tennissen en padellen en meedoen aan alle clubactiviteiten.

Over de club

TPV Pim Mulier is prachtig gelegen in een sportieve omgeving vlakbij Bloemendaal in het noorden van Haarlem. Het tennis- en padelpark is makkelijk bereikbaar met de auto vanuit verschillende richtingen. Het ruim opgezette park beschikt over twaalf verlichte allweather tennisbanen en drie gloednieuwe padelbanen (dit worden 5 padelbanen) waar het hele jaar door op kan worden gespeeld. Ook bij een stevige regenbui kunnen we – na kort schuilen – meteen weer lekker verder spelen. Samen met het bestuur en de actieve commissies organiseren we gedurende het hele jaar gezellige toernooien en activiteiten voor jong en oud van beginner tot topspeler, waar je gemakkelijk andere leden leert kennen. Daarnaast is het mogelijk (indien er plekken beschikbaar zijn) om competitie te spelen.

Play padel every day!

Wij organiseren nog veel meer op de club dan alleen padeltrainingen. Hieronder een overzicht, maar kijk ook eens op de evenementenpagina.

  • Uiteraard kun je het hele jaar door lid worden van TPV Pim Mulier om mee te doen. De verrekening vindt dan naar rato plaats.
  • Nieuwe leden kunnen het hele jaar door, zolang er banen beschikbaar zijn, instromen in de trainingen.
  • Wij organiseren: move up – move down, padel themaclinics, supertiebreak battle, beat the parrents, geheel verzorgde padelweekenden, bedrijfspadel, schoolpadel, paddelladders competitie, verschillende open padeltoernooien, padelinstuif en nog veel meer voor de beginnende padeller tot topspeler.
  • Verder organiseren we schoolpadel en is het mogelijk om als bedrijf leuke business clinics te organiseren!

Uitleg padel niveau's

Spelers van klasse A (wedstrijdspelers), B (gevorderden), C (semi-gevorderden) en D (beginners) kunnen meedoen. De klassen corresponderen als volgt met de KNLTB-speelsterkten:

A: speelsterkte 1, 2, 3
B: speelsterkte 4, 5
C: speelsterkte 6, 7
D: speelsterkte 8, 9

  • Beginner (niveau D en 8, 9 invullen op inschrijfformulier): geen of nauwelijks ervaring met het spelen van padel. Moet de basisslagen, spelregels van padel en aanvallend/verdedigend inzicht nog vanaf het begin aanleren. Nog geen wedstrijden gespeeld.
  • Semi-gevorderden (niveau C en 7, 8 invullen op inschrijfformulier): heeft al enige trainings- en wedstrijdervaring en kent alle basisslagen en situaties van het spel. Is in staat om verdedigend te spelen via een lob en is in staat om aanvallend te spelen met een scorende volley of smash.
  • Gevorderden (niveau B en 4/5 invullen op inschrijfformulier): heeft al veel trainings- en wedstrijdervaring en weet vanuit elke hoek hoe de bal vanaf de wand terugstuit en past daarop zijn of haar voetenwerk en positie in het veld aan. Is verder in staat om tijdens het spel de Bandeja (‘opbouwende lage slice smash’), Vibora (‘aanvallende gehoekte slice smash’) en Chiquita (‘gechipte korte bal op de voeten van de netspeler’) toe te passen.
  • Wedstrijdspelers (niveau A en 1, 2, 3 invullen op inschrijfformulier): heeft zich veel trainings- en wedstrijdervaringen weet vanuit elke hoek hoe de bal vanaf de wand terugstuit en past daarop zijn of haar voetenwerk en positie in het veld aan. Speelt veel toernooien en competities. Is in staat om tijdens het spel de lob, de volley, Bandeja (‘opbouwende lage slice smash’), Vibora (‘aanvallende gehoekte slice smash’) en Chiquita (‘gechipte korte bal op de voeten van de netspeler’) direct of indirect het punt te scoren.

Lesdata

Hieronder de lesdata van winterseizoen 2023-2024. Veel plezier!

Lesdata winterseizoen 23-24 TPV Pim Mulier

Joey Schaaf

Joey Schaaf

Hoofdtrainer

Ik ben tennis- en padeltrainer en geef al jarenlang met veel plezier les bij TPV Pim Mulier.

Tennis- en padelvereniging Pim Mulier

PADEL BIJ PIM MULIER

Tennis- en padelvereniging Pim Mulier

Jaap Edenlaan 9

2024 BW Haarlem

023 – 527 05 69

www.tpvpimmulier.nl