Padel evenementen op de club

Ons doel is dat elke speler beter leert padellen en dat je zo veel mogelijk plezier haalt uit padel. Als je vaker naar de club komt om lekker te spelen, dan ga je sneller vooruit. En als je betrokken bent bij de clubactiviteiten, vind je meer speelmaatjes en voel je je thuis en blijf je langer lid bij de club.

Als aanvulling op de padeltrainingen verzorgt Padel Op Maat daarom het hele jaar door veel leuke activiteiten voor alle leeftijden. Wil je wat je in de trainingen geleerd hebt in praktijk brengen? Doe mee aan onze toernooien. Train je liever op een specifiek thema? Doe dan mee met een clinic of ga mee met onze leerzame padelweekenden vol met training, tactiek- en theorie en gezelligheid. Kinderen kunnen zelfs een hele week tennissen en nieuwe vriendjes maken tijdens onze sportieve tennis- en padelkampen!

Wij bieden voor alle leeftijden en elk niveau een uitstekend padelprogramma op maat. Wil je op de hoogte blijven van de leukste evenementen op de club, dan kun je ons natuurlijk altijd telefonisch of via e-mail bereiken. Daarnaast kun je je aanmelden voor onderstaande groepsapps op de club.

 • De appgroep voor de jeugd
 • De appgroep voor volwassenen
 • Wil je meedenken en ons funteam helpen bij het bedenken en uitvoeren van leuke en gezellige evenementen op de club. Ook hier hebben we een leuke leden appgroep voor.

Themaclinics

Regelmatig organiseren wij leerzame en gezellige themaclinics waarin één aspect van het padelspel centraal staat. Onder leiding van onze enthousiaste en deskundige padeltrainers gaan we met z’n allen op de baan aan de slag. Thema’s die we behandelen zijn bijvoorbeeld de vibora, bandega, bajada, chiquita of trainen we onderlinge aanvallende of verdedigende situaties. We organiseren verder ook videoanalyse clinics. Tijdens de clinics gaan we natuurlijk ook in op wedstrijdsituaties, tactische tips en het verbeteren van je concentratie. De groepen worden uiteraard ingedeeld op niveau, zodat iedereen op haar eigen niveau kan trainen. 

Move up - Move down

Een plek opschuiven naar de ‘winnaarsbaan’ of een plek opschuiven naar de laatste baan. Bij de move up – move down puntenspelen die we organiseren, kun je na 2 uur punten spelen samen met je (vaste) speelmaatje de winnaar van de dag worden. We spelen wekelijks gedurende 2 uur punten tegen andere koppels op tijd. Na 20 minuten (of 30 minuten) wordt ‘move up- move down’ geroepen en gaat het koppel dat voorstaat een baan opschuiven in de richting van baan 1 en het koppel dat achter staat opschuiven naar de laatste baan. We organiseren dit voor jeugd en volwassenen op alle spelniveau’s.

Jeugdwedstrijdjes en jeugdtoss

Wil jouw zoon/dochter op een leuke manier ervaring opdoen in het spelen van wedstrijdjes? Dit kan! Regelmatig organiseren wij jeugdwedstrijdjes waarbij wij de kinderen begeleiden in het spelen van punten. Plezier staat centraal: de kinderen doen in een positieve omgeving wedstrijdervaring op en leren andere kinderen kennen. Iedereen kan meedoen en wedstrijdervaring is niet nodig.

Gedurende het hele jaar organiseert Padel Op Maat de jeugdwedstrijdjes. Kinderen van alle leeftijden kunnen meedoen en wij maken de indeling op sterkte en leeftijd. 

Iedere woensdagmiddag organiseren we een jeugdtoss. Elke woensdag gratis padellen van 15.00-16.00 uur. Ook hier spelen de kinderen onderling wedstrijden en de trainer deelt de kinderen in op niveau. Tijdens de wedstrijden coacht de trainer de kinderen. Zo wordt je beter tijdens het spelen van wedstrijden. Deze padel jeugdtoss is daarnaast een ideaal moment om ook padel een keer te komen uitproberen en te kijken of je lid wilt worden.

Padelladder jeugd en volwassenen

Via de KNLTB Match ladder zetten we een ladder op voor jeugd een volwassenen. Leden kunnen inschrijven via de uitnodiging die ze ontvangen per e-mail en app, maken een account aan in de KNLTB Match app en worden direct ingedeeld (eventueel samen met hun speelmaatje) in een poule. Ieder koppel speelt 1x tegen iedere tegenstander in de poule en na 6 weken gaan de nummers 1 en 2 van iedere poule ‘omhoog’ en de nummers laatst en een na laatst een poule ‘omlaag’. Daarna begint een nieuwe reeks onderlinge wedstrijden van 6 weken. De winnaar van de hoogste volwassenen poule speelt na iedere speelperiode van 6 weken tegen de padeltrainers op de club en dagen ze uit om te winnen!

Intensief trainingsweekend

Wij organiseren een geheel verzorgde intensief trainingsweekend met 8 uur padeltraining en 2 uur theoriebespreking a.d.h.v. videobeelden van o.a. topspelers.

Deze intensieve weekenden zijn bedoeld voor padellers die veel willen leren en zijn ook zeer geschikt als voorbereiding op de competitie en toernooien.

 • 8 uur padeltraining, je wordt ingedeeld op niveau;
 • 2 uur theorie, tactiek en mentaliteit o.a. aan de hand van videobeelden van topspelers;
 • 1 overnachting in kamer met bad, douche en toilet;
 • op basis van 2-persoonskamer en eigen vervoer;
 • volpension: 2 lunches, 1 diner, 1 ontbijt, exclusief drankjes bij diner en extra bestellingen;
 • gebruik sauna, zwembad, fitnessruimte en parkeergelegenheid.

Wij zien je heel graag op de baan!

Padelwedstrijden- en toernooien

Padeltraining volgen en vrijspelen zorgen natuurlijk altijd voor veel spelplezier. Er wel eens aan gedacht om alle oefeningen in praktijk te brengen? Of het nu gaat om het spelen van een gezellige wedstrijd of juist een officieel toernooi. Gedurende het hele jaar organiseert Tennis Op Maat toernooien voor zowel beginners als ver gevorderde wedstrijdspelers.

Hieronder de toernooien die we al organiseren:

– Open padeltoernooi P100, P250, P500 en FIP (in de toekomst)
– Een leuk en leerzaam intern gratis recreatief dubbeltoernooi voor alle leden van de club, zowel voor jeugd als volwassenen op je eigen niveau
– Supertiebreak battle: hierbij spelen we een toernooi vol met snelle en korte wedstrijdjes in de vorm van supertiebreaks
– Beat the parrents: hierbij dagen de kinderen hun ouders uit. Of de jeugd, de volwassenen
– Jongens tegen de meiden: hierbij dagen de dames van de club de heren uit
– Een bedrijfstoernooi. Ideaal als bedrijfsuitje. Een toernooiSchrijf je samen in met een dubbelpartner.

Bij ieder toernooi zorgen wij voor leuke prijzen, een loterij of een lekkere borrel!

Heb jij leuke andere ideeen, laat het ons vooral weten!

Februari = Vriendenmaand

De hele maand februari staat in het teken van vriendjes maand. Ieder lid dat tennis- of padel speelt op de club mag een vriendje per keer meenemen naar de training of de jeugdtoss. Wij zorgen voor goede begeleiding en opvang van nieuwe leden en informeren ze over de mogelijkheden bij ons op de club. Zo motiveren we alle vrienden om ook bij ons lid te worden.

THEMACLINIC

 • Train 1.5 tot 2 uur een specifiek thema
 • Verbeter je vibora, bandega, bajada, chiquita of aanvallende of verdedigende spelsituaties
 • Clinic videoanalyse
 • Indeling op niveau A, B, C, D
 • Coaching van onze padelpro
 • Persoonlijke aandacht
 • Trainen met tennisvrienden of collega’s
 • Kans om na de clinic de loterij te winnen

PADELTOERNOOIEN

 • P100, P250, P500 of FIP
 • Interne club wedstrijden als move up – move down of Beat your parrents
 • Inschrijven individueel of met een tennismaatje
 • Wedstrijden op je eigen niveau
 • Leer nieuwe mensen kennen
 • Kans om na het toernooi de loterij te winnen

PADELLADDER

 • Clubladder voor jeugd en volwassenen
 • Schrijf je in met je maatje of laat ons een maatje voor je vinden
 • Indeling op leeftijd en niveau
 • Daag via de app je tegenstanders uit en houd je score bij
 • Wedstrijden via poulesysteem en promoveer na een aantal weken naar een hogere poule
 • Doe laagdrempelig wedstrijdervaring op!